Ce este recomandat să consumi pentru un tonus mental excelent?

Alimentele sănătoase nu doar că te ajută să te bucuri de mai multă forță fizica, precum și de un nivel mult mai ridicat de energie, însă pot contribui și la menținerea unei forme excelente, din punct de vedere al tonusului mental.

Dacă vrei să afli ce poți include în alimentație, pentru a fi mai fericit, pentru a dormi mai bine, sau pentru a te putea concentra pentru mai mult timp asupra anumitor task-uri de la job, continuă să citești acest articol de pe blogul Melinis:

Afinele

Recunoscute ca fiind unele dintre cele mai sănătoase fructe de pe întreaga suprafață a Globului, afinele sunt foarte bogate în vitamina 

C, precum și în alți nutrienți esențiali pentru psihicul uman. Comandă acum Melinis antioxidant de afine și include-l în dieta planificată.

Dacă realizezi o astfel de alegere inspirată, acest deliciu pe care ți-l pregătim cu drag poate susține eforturile organismului, în reducerea semnificativă a nivelurilor de stres cu care te poți confrunta. Acest proces poate ameliora impactul efectelor stresului cronic asupra corpului.

Cătina

Cătina este un arbust regăsit în zone de deal și câmpie, chiar și în zone ușor aride. Consumul de cătină cu miere este recomandat pentru tratarea și prevenirea mai multor tipuri de probleme, asociate psihicului uman, fiind una dintre cele mai benefice remedii medicinale, în acest sens.

 

Comandă de la noi Melinis ECO de cătină 40% vitaminizant și extinde lista de instrumente utile împotriva depresiei și anxietății, cu soluții venite din zona regimului alimentar. Consumă acest produs ca desert, sau ca o gustare propriu-zisă, între două mese principale ale zilei.

Fructele de goji

Creierul uman își poate îmbunătăți procesul de funcționare al anumitor funcții, în urma unui consum frecvent de goji. Polizaharidele din compoziția acestor fructe au capacitatea de a proteja circuitele neuronale, împotriva unor leziuni microscopice, asociate cu boala Alzheimer.

Polizaharidele au chiar și capacitatea de a stimula activitatea terminațiilor nervoase de la nivelul creierului, proces esențial pentru anumite funcții cognitive, precum învățarea sau memorarea. Comandă rapid din oferta noastră Melinis Crema de goji și bucură-te de beneficiile oferite. 

Caisele

Caisele sunt recunoscute pentru gustul dulce-acrișor pe care îl oferă, dar și pentru nutrienții ce contribuie la creșterea nivelului de energie:  provitamina A, vitamina C, vitamina E, vitaminele B, fierul, calciul, magneziul și fosforul. Comandă de la la noi Melinis seducător de caise.

De asemenea, caisele conțin beta-caroten și taninuri, esențiale pentru 

întărirea sistemului imunitar și obținerea unui somn mult mai odihnitor. Atunci când dormi bine, noapte de noapte, nivelurile reduse de oboseală generează mai puțin stres și mai multă concentrare la birou.

Murele

Murele conțin antocianine, ce ajută la prevenirea deteriorării pereților aortici, precum și la evitarea modelelor de bătăi neregulate ale inimii. Aceste probleme de natură cardiovasculară reprezintă cauze frecvente pentru producerea infarcturilor miocardice.

Totodată, antocianinele stimulează refacerea legăturilor neuronale și eliminarea celulelor cerebrale deteriorate, ce pot provoca scăderea lipsei de concentrare și pierderea memoriei. Comandă acum Melinis crema de mure, pentru a te bucura de mese gustoase și sănătoase.

Ai grijă de sănătatea mentală și integrează în regimul tău alimentar produsele noastre, disponibile acum pe site.  Te bucuri de o gamă variată de Melinisuri, cu impact pozitiv asupra memoriei, capacității de concentrare, calității somnului, nivelurilor de stres etc

Obținerea acestora presupune utilizarea unei tehnologii speciale, ce permite îmbinarea fructelor proaspete cu mierea naturală, ingredientele contopindu-se la temperaturi de sub 35°C.

Rezultatul este un produs unic pe piață, sănătos și savuros, ce păstrează calitățile naturale ale ingredientelor, pentru o cură de detoxifiere cu rezultate vizibile, așa cum îți dorești să obții.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor
Ai fost inscris cu succes
This email has been registered
a.btn.klaviyo-bis-trigger { display: block; }