Gustări numai bune de servit într-o excursie la camping

Într-o lume în care te vezi de foarte multe ori prins între mail-uri, ședințe, rapoarte, deadline-uri și timp liber petrecut în spațiul unui apartament, orice ieșire în natură poate reprezenta o adevărată binecuvântare. Iar pentru că zilele numai bune de aventuri prin păduri sau la malul mării au revenit printre noi, ce ai zice de o excursie la camping?

Te ajutăm astăzi cu sfaturi esențiale pentru a le pregăti celor dragi gustări perfecte, numai bune de a fi servite rapid, însă fără a face rabat de la savoare și calitate. Evident, la loc de cinste pe lista cu ingrediente a fiecărui preparat de mai jos se regăsesc Melinisurile tale preferate, ce aduc un strop farmec întregului echilibru senzorial.

Gustare cu orez, bucăți de portocală și afine uscate

Aceasta este ideală nu doar pentru orele dimineții, ci și pentru momentul în care va întoarceți în camping, după o primă parte a zilei plină de distracții în natură. Ingredientele acestei gustări savuroase se pregătesc rapid, inclusiv orezul, ce constituie alimentul de bază.

Se ia jumătate de pumn de orez și se lasă într-o oală cu apă, la fiert, pe aragazul cu butelie, sau pe plita electrică pe care o ai la tine în camping. După ce este gata orezul, se scoate și se lasă într-un recipient la răcit, pentru a fi servit abia a doua zi.

La momentul servirii, acesta trebuie să fie rece, iar peste textura sa se vor adăuga bucăți de portocală uscată, afine uscate, puțin zahăr brun, dar și un Melinis cu arome savuroase, comandat din timp de pe site-ul nostru.

RECOMANDAREA NOASTRĂ: Melinis Cremă de Piersici

Toast-uri delicioase cu bucățile de fructe proaspete și iaurt rece

La micul dejun, când încă este perceptibilă răcoarea specifică dimineților trăite în inima naturii, câteva toast-uri cu bucăți de fructe proaspete și iaurt rece, reprezintă un adevărat răsfăț pentru papilele gustative.

Este indicat să ai la tine o geantă frigorifică pentru camping, astfel încât ingredientele necesare preparării acestor bunătăți să nu se altereze, ca urmare a expunerii lor la temperaturi ridicate. La momentul pregătirii micului dejun, scoate fructele de la rece și taie-le în forme cât mai plate.

Asigură-te că ai trecută pe lista cu alimente de camping pâine albă toast, pe care să o pregătești rapid în prăjitorul de pâine luat cu tine în bagaj (verifică dinainte dacă ai acces la o sursă de curent electric; dacă acest lucru nu este posibil, poți prăji pâinea pe grill).

După ce feliile de pâine bine rumenite sunt gata, aplică o peliculă generoasă de Melinis pe suprafața acestora, pentru ca la final să adaugi bucățile de fructe proaspete: banane, caise, piersici, sau alte fructe pe care le poți găsi pe piață la momentul respectiv. Acest deliciu culinar se poate servi alături de un pahar de iaurt rece.

RECOMANDAREA NOASTRĂ: Melinis Cremă de Vișine.

Fulgi de ovăz și pulbere fină de ciocolată neagră

După o masă copioasă, servită acolo unde liniștea naturii și aerul proaspăt aduc și mai mult farmec la masă, un desert ca cel despre care discutăm acum este mai mult decât perfect. Fulgii de ovăz și ciocolată neagră se pot achiziționa în ziua pregătirilor pentru camping, de la cel mai apropiat magazin de casă. Adaugă și lapte dulce, pentru a omogeniza această mixtură sublimă.

Laptele se poate încălzi pentru ceva timp într-o oală, lăsate pe ochiul plitei electrice. Este indicat să nu fie prea fierbinte, pentru a nu înmuia foarte tare fulgii de ovăz, odată ce i-ai presărat în lichid. Peste, adăuga pulbere fină de ciocolată neagră, obținută cu ajutorul unei răzătoare.

Pentru o aromă unică în acest bol plin cu savoare și energie matinală, adaugă o lingură de Melinis, ales din gama noastră de sortimente astfel încât să fie complementar cu celelalte ingrediente utilizate.

RECOMANDAREA NOASTRĂ: Melinis revigorant de zmeură

Pentru gustări de neuitat în aventura de camping, comandă de pe acum sortimentele Melinis. Acestea sunt obținute doar din ingrediente naturale, pentru a păstra tot ce are natura mai bun de oferit. Procesul de conservare al melinisurilor se desfășoară la o temperatură optimă de 35°C, adică aceeași la care albinele transformă, în stup, nectarul în miere.
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor
Ai fost inscris cu succes
This email has been registered