Brioșe cu zmeură
Vara este sezonul dedicat zmeurei, așa că de ce să nu te bucuri din plin de savoarea acestora? Dacă ai zmeură proaspătă la îndemână, un borcan de Melinis și puțină inspirație, iată propunerea noastră: brioșe cu zmeură.
Ingrediente Brioșe cu zmeură:
- 1 cană făină
- 1 lingură pudră de cacao
- zmeură proaspătă
- 1 linguriță praf de copt stins în zeamă de lămâie
- 1/4 cană ulei de măsline
- 1 cană apă minerală
- Un praf de sare
- 4 linguri Melinis de zmeură
Mod de preparare Brioșe cu zmeură
Într-un bol încăpător amesteci făina, praful de copt stins în zeama de la lămâie și sarea. Adaugă, treptat, uleiul, apa și Melinisul de zmeură, iar mai apoi amestecă bine, până la omogenizare. La final, adaugă zmeura. Toarnă o parte din compoziție în formele de brioșe, iar în compoziția rămasă în bol adaugă pudra de cacao, amesteci bine și adaugi compoziția în restul formelor de brioșe.
După ce ai pus întreaga compoziție în forme, introdu brioșele în cuptorul preîncălzit la 170 grade, pentru 35 - 45 min. După ce se răcesc, poți adăuga deasupra o altă savoare de Melinis, pentru un gust parfumat.