Cheesecake cu fructe de pădure

Atunci când vine vorba despre deserturi irezistibile, din topul pofticioșilor nu lipsește cheesecake-ul. Astăzi îți prezentăm o rețetă de cheesecake pregătit la rece, o prăjitură extrem se cremoasă, răcoroasă și cremoasă.

Ingrediente Cheesecake cu fructe de pădure

Pentru blat

  • 250 g biscuiți fără zahăr
  • 150 g unt nesărat topit
  • 100 g lapte
  • 6 linguri de Melinis de afine
  • 1 linguriță de scorțișoară
  • 2 linguri cacao

Pentru cremă

  • 250 g mascarpone
  • 200 g smântână pentru frișcă
  • 300 g iaurt grecesc
  • 7 lingurițe Melinis de zmeură
  • 20 g gelatină
  • 150 ml apă

Pentru topping

  • 200 g fructe proaspete

Mod de preparare Cheesecake cu fructe de pădure 

Pregătește forma pentru cheesecake și pune o hârtie de copt. Adaugă, într-un robot, biscuiții, untul topit, Melinisul, laptele, și mixează bine, până vei obține un amestec omogen. Mai apoi, adaugă în forma aleasă compoziția obținută și introdu tava la frigider. Pentru pregătirea cremei, trebuie să pui la înmuiat cele 20 de grame de gelatină, în 150 ml apă. Într-un castron, bate smântâna pentru frișcă și, mai apoi, adaugă brânza mascarpone, iaurtul și Melinisul. Topește gelatina la bain marie și, după topire, adaug-o peste crema pregătită, omogenizând bine. Apoi, adaugă crema peste blatul care a stat la frigider, nivelând ușor. Introdu tava la frigider și, după 3 - 4 ore, adaugă Melinis de zmeură și fructe de pădure, pentru un plus de savoare, dar și pentru decor. tapetate cu hârtie de copt, adaugi restul de 100 g de fructe proaspete, nuca și introdu tăvile și câtiva sâmburi de nucă și le bagi în cuptorul preîncălzit la 170 de grade, pentru 30-40 de minute. La final, adaugă Melinisul preferat, ca topping.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor
Ai fost inscris cu succes
This email has been registered