Măr copt cu brânză și miere cu cătină


Mărul copt rămâne, cu siguranță, unul dintre deserturile copilăriei și este apreciat atât de către copii, cât și de către adulți.
Ingrediente Măr copt cu brânză și miere cu cătină:
● 4 mere
● O portocală
● 50g brânză
● 4 lingurițe de Melinis cu cătină
● Scorțișoară
Mod de preparare Măr copt cu brânză și miere cu cătină:
După ce ai spălat foarte bine merele și le-ai tapetat cu un servețel de hârtie, taie-le capacul și scoate cotoarele din interior. Într-un bol, amestecă brânza, scorțișoara și sucul de la portocală. Umple merele cu amestecul astfel obținut și introdu-le în cuptor, pentru 30 de minute. La final, adaugă Melinisul de cătină.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor
Ai fost inscris cu succes
This email has been registered