Sărățele cu susan și miere
Ingrediente sărățele cu susan și miere
- 35g făină
- 250g brânză dulce
- 120g unt
- 50g smântână
- Un praf de sare
- Miere cu cătină
- semințe de susan
Mod de preparare sărățele cu susan și miere
Într-un bol, amestecă brânza de vaci, untul, smântana și sarea, cu ajutorul unui mixer. Treptat, adaugă făina, până când obții un aluat moale pe care, mai apoi, îl învelești în folie alimentară și îl lași la frigider, până a doua zi.
Întinde aluatul cu ajutorul unui sucitor, împăturește-l si lasă-l 15 minute pe masă, după care întinde-l din nou. Formează sărățelele cu ajutorul unei role de patiserie și așază-le în tavă, unge-le cu puțin gălbenuș de ou și presară semințele de susan. Introdu tava la cuptor pentru 20 de minute. Servește-le calde, după ce le-ai uns cu Melinis de cătină.