Terci de ovăz cu ricotta, fructe și miere

Dacă nu ai încercat încă celebrul terci de ovăz, este musai să o faci. Este atât de gustos, sățios și ofertant ca modalitate de topping-uri, încât se poate transforma în micul tău dejun de zi cu zi.

Ingrediente terci de ovăz cu ricotta, fructe și miere

  • 50 grame fulgi de ovăz
  • 150 ml. apă
  • 100 ml. lapte
  • ½ linguriță scorțișoară
  • 1 lingură esență de vanilie
  • 1 vârf de sare
  • Miere
  • 2 linguri ricotta
  • Fructe

Mod de preparare terci de ovăz cu ricotta, fructe și miere

  1. Adaugă ingredientele de mai sus într-o oală mică, amestecă și lasă să fiarbă la foc mic, timp de 3-4 minute, până când fulgii de ovăz au absorbit lichidul.
  2. Amestecă terciul cu o lingură, astfel încât să nu se lipească de oală.

După ce fulgii de ovăz au absorbit lichidul, transferă terciul într-un bol și adaugă Melinisul preferat

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor
Ai fost inscris cu succes
This email has been registered