Povești despre Melinis

Melinis a ajuns în casele și sufletele oamenilor, din toată țara, iar aceștia ne-au răsplătit cu povești despre experiența cu produsele noastre.

Melinis de cătină

"Melinis de cătină a apărut în viața mea exact la momentul potrivit, când sistemul meu imunitar era foarte afectat după îmbolnăvirea cu COVID-19. Parfumul și gustul dulce-astringent m-au cucerit imediat, însă având diabet mi-a fost puțin teamă la început, să nu-mi crească glicemia. M-am sfătuit cu medicii care m-au încurajat să consum produsul și să îmi monitorizez foarte atent glicemia. În câteva zile, am realizat că va fi cel mai potrivit medicament dulce. Fiind un tonic natural excepțional, puternic vitaminizant, mi-a dat treptat energie, putere, optimism și o stare pozitivă. Acum, după 6 luni de tratament "dulce" Melinis încă mă răsfață în fiecare dimineață. Mulțumesc!"
Simona - Inginer, Buzău

Melinis de trandafir

"Melinis este pauza mea de dulce sănătos, de la birou. Colegii mei știu bine că am momente când îmi doresc ceva dulce - ciocolată, bomboane, prăjituri, fructe. E musai să am ceva bun pentru hipoglicemia care funcționează ceas. Recent am descoperit o varianta mult mai sănătoasă - cătina cu miere și trandafiri în miere. Ambele îmi aduc aminte de delicatesele copilăriei făcute de bunica și mama. Cele două produse Melinis au avantajul că nu conțin zahăr și sunt procesate astfel încât sa păstreze tot ce fructele si mierea au mai bun. Iar aportul de vitamina C din cătină e exact ceea ce trebuie în sezonul rece ca să ne consolidam imunitatea. Numai bune pentru copiii mofturoși și adulții care poftesc la ceva dulce"-
Daniela- Jurnalist, București

Melinis de catina integrala

"Prima oară am încercat Melinis de cătină integrală. A fost una dintre cele mai catifelate texturi pe care le-am gustat vreodată. Gustul dulce-acrișor și parfumat mă îmbie să visez la plăcinta cu cremă de cătină pe care o făcea bunica mea, când eram copil. Am cumpărat și Melinis de afine pe care îl folosesc pentru rețeta de clătite. Este parfumat, aromat, iar savoarea este de neegalat. Multumesc!” Cătălina - Manager, București

Melinis de afine

"Melinis de afine este preferatul meu. Combinația dintre dulceța mierii de albine și gustul ușor acrișor al afinelor este minunată. Având în vedere că este un produs 100% natural, care nu conține zahăr, îl pot folosi drept tratament. Afinele și extrasele de afine sunt recomandate persoanelor cu probleme de vedere. Sunt încântată de procesul prin care se obține acest produs și știu că este o rețetă unică, obținută prin multă muncă și încercări."
Dorina - reprezentant vânzări, București

Melinis de visine

"Vișinele dau într-adevăr dependență, sunt fantastice, gustul nu se compară cu nimic, îți plesnesc în gură. N-ai cum să nu devii dependent."
Eugen Popa - fizician, SUA

Melinisuri

"Ne-am împrietenit cu Melinisurile de mai mult timp. Ne plac mult. Deși prepar dulcețuri în casă, am fost impresionată de melinisuri - produse sănătoase, nefierte și speciale. Cel de trandafir te catapultează instant în corola bogată a rozei simțind gustul, mirosul și savoarea acestei flori prețioase. Cufundarea în miere înglobează și sporește aroma. Fiicei mele îi plac perele ușor dure cu aromă de lime ce înoată delicate în miere. Soțul meu preferă cătina. Aici am avut toți o mare surpriză. Cătină înecăcioasă s-a transformat ca în poveste într-un elixir - avem o pastă savuroasă dulce acrișoară, excelent de gustoasă."
Silvia - biolog, București

Melinis de cătină

"Melinis este un produs remarcabil din multe puncte de vedere. Folosește produse locale (mierea și fructele) și le combină fără a le modifica calitățile, crează locuri de muncă și este un „ceva dulce" foarte sănătos. Am încercat multe din sortimentele propuse și cum toate sunt bune, este așa de greu să mă hotărăsc la unul preferat - aș menționa totuși „Cătină 60%" care mă surprinde de fiecare dată cu gustul dulce-acrișor așa de plăcut!"
Flavia - Manager, București

Melinis de cătină

"Uram cătina, chiar dacă avea cele mai bune referințe din partea tuturor. Acum 6 ani, după un diagnostic care speria pe oricine, am început să fiu mult mai preocupată de ceea ce mănânc. Printre cele recomandate, se afla și cătină. Mi-am tot preparat diverse rețete de-a lungul timpului care au zăcut în frigider și care, invariabil, au ajuns la gunoi. Când am primit Melinisul de Cătină, mi-a plăcut cum arată, dar toate produsele Melinis arată bine, așa că nu a fost prima mea alegere. Dar l-am început! Și, ca să spunem așa, a fost dragoste la prima vedere! Gustul e ușor înțepător, dar e bun! Eu îl mănânc și simplu, dar și cu unt, amintiri din copilărie: unt cu miere! Ca efect, am observat că dorm mai profund și că reușesc să adorm mai devreme. De asemenea, peste zi, reușesc să mă concentrez mai bine și să am o stare de bine și de echilibru. Sper să evit și răcelile sezoniere, având și suportul Salin. Ca proprietăți, știu că este indicată în întărirea sistemului imunitar, îmbunătățește sistemul digestiv și are efect antiîmbătrânire. Cei de la Melinis au găsit formula perfectă pentru mine, pentru a consuma cătină!"
Dana - Avocat, București

Melinis de cătină

"O dată ce guști din Melinis, nu o să mai vrei să te întorci nici la mierea obișnuită, nici la dulceață. E un produs cu un gust inedit, care îmi oferă un plus de energie în fiecare dimineață. Poți alege dintr-o varietate de sortimente. Ador combinația dintre gustul dulce de miere și aroma intensă, acrișoară de cătină a produsului Melinis de cătină. Când vreau să mă răsfăț cu o aromă delicată și elegantă, Melinis de trandafiri e prima mea alegere. Produsele Melinis mi-au întrecut toate așteptările!"
Bianca - studentă, Bucureșt

Melinis de Trandafir

"Sunt mare fan dulceață de trandafiri, iar Melinisul de trandafiri este cea mai bună pe care am testat-o vreodată."
Dana - Medic, Bucuresti

Melinis de Trandafir

"Melinis a devenit parte din alegerile noastre de dulcețuri pentru clătite. Știu că sună trivial, dar pentru noi, consumatori dedicați de clătite, este important 🙂 Am observat de asemenea că are succes la copii care par să fie astfel în sfârșit împăcați cu alegerea „sănătoasă" în ce privește dulciurile. Favoritul meu este „Melinis cu petale de trandafir" din propria plantația de trandafiri a Atelierelor Melinis."
Răzvan - manager, București

Melinis de Afine

"Un produs neașteptat de bun, o îmbinare perfectă între tehnologie nouă și natură, Melinis mi-a întrecut toate așteptările, este un deșert în sine, dar îl putem întrebuința și în bucătărie pentru aromă excelentă și conținutul scăzut de zahăr care îl fac să fie prietenos și pentru dietele oamenilor. Recomand Melinis de afine pentru gustul desăvârșit și un plus de imunitate în aceste vremuri tulburi."
Cosmin - student, Bucureșt

Melinis de Visine

"Am descoperit cu încântare gustul rafinat al produselor melinis! Fiecare sortiment îmbină notele naturale ale mierii cu aromele irezistibile ale fructelor proaspete. M-am bucurat de fiecare dată de puterea miraculoasă a mierii potențată de bogăția vitaminelor din fructe."
Dana - profesor, Brașov

Melinis Mix de fructe

"Melinis a fost o descoperire minunată! Un mix de fructe și miere absolut delicios și neașteptat! Mai ales neașteptat, e diferit de orice am gustat până acum: nu e nici dulceață, iar miere cu fructe e prea puțin spus!"
Diana - pilot, Pitești

Din dragoste pentru natura

"Melinis: Produs creat din dragoste pentru natură și din dorința de a oferi un dulce sănătos și bogat în vitamine. Produs natural din miere și fructe, flori și plante medicinale. Savoare, sănătate, calitate. Gust rafinat, amprenta unică de arome, rafinament. O provocare pentru producător, un câștig pentru consumator."
Ai fost inscris cu succes
This email has been registered