Denuntarea unilaterala

Ai dreptul sa ne notifici in scris (prin e-mail la office@melinis.ro ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina ta sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Nu se accepta produsele distruse in timpul transportului de retur sau care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura.

*Garantia de 30 de zile se aplica si produselor desfacute, acestea se pastreaza de catre client si noi trimitem contravaloarea produselor comandate.
**Excepţie fac produsele din "colectia Hebe" si "Hebe Cosmetic", acestea trebuie sa fie nedesfacute si trimise prin retur pentru a primi contravaloarea lor.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Putem  folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Vom face chiar noi comanda pentru curier, si vom deduce cheltuielile de transport din suma de returnat.

Iti vom trimite contravaloarea produselor returnate prin ordin de plata, in cel mult 14 de zile de la data returnarii produselor. 

Te rugam sa ne comunici un cont IBAN in care sa trimitem banii.

Desi legea nu prevede acest lucru, vom accepta si returul produselor achizitionate de catre persoanele juridice, in aceleasi conditii ca si in cazul persoanelor fizice.

Produsele neconforme

Daca un produs nu este conform specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii si nu doresti sa il pastrezi, il poti returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea ta, in urma unei notificari scrise pe mail la office@melinis.ro in care ne spui ce anume nu este conform. Poti alege intre restituirea banilor si inlocuirea produsului.

Produse livrate din greseala

Daca ti s-a livrat alt produs decat cel comandat te rugam sa ne anunti cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de catre noi.

Garantia legala de conformitate

Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiaza de garantia legala de conformitate conform art. 4 – pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 si art. 5-18 din Legea nr. 449/2003

Procedura de returnare:

In cazul in care doresti sa returnezi un produs, te rugam sa urmezi urmatorii pasi:

**Conform politicii noastre puteti sa returnati produsele in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii coletului.

  1. Trimite-ne un mail la office@melinis.ro sau contacteaza-ne telefonic la 0722965620.
  2. Este obligatoriu sa trimiti produsul nedeteriorat si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate. Conform Legii 249/2015 nu esti obligat sa returnezi produsul in ambalajul original.
  3. Dupa ce ai efectuat acesti pasi te rugam sa expediezi produsul, prin orice metoda de transport doresti (de ex: Curier Rapid, Posta Romana etc.) la adresa Buzau, str. Agriculturii nr 55, cod 120055 , precizand pe colet „Returnare produs”. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.
  4. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care expediezi coletul cu plata la destinatie, vom deduce costul transportului din suma pe care trebuie sa ti-o restituim. 
  5. Conform OUG 34/2014 contravaloarea comenzii dvs. va fi restituita in max. 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere. In cazul in care coletul nu este restituit aceasta perioada se poate prelungi. Banii se vor returna prin ordin de plata intr-un cont transmis pe email de dumneavoastra.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0722965620 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa office@melinis.ro.

Ai fost inscris cu succes
This email has been registered