Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

MELINIS.RO isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Accesand pagina – Termeni si conditii – puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Definitii:

Acest site este intretinut si administrat de catre SC ATELIERELE MELINIS SRL, denumita in continuare Furnizor. 

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.melinis.ro, va fi denumita Client

Adresa web care este proprietatea Furnizorului (www.melinis.ro), va fi denumita site-ul MELINIS.RO

Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.melinis.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului www.MELINIS.ro este proprietatea Furnizorului, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. 

Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). 

Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului MELINIS.RO in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. 

Fotografiile si datele fot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

Securitatea datelor personale:

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de către MELINIS.RO numai in măsura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR) conform politicii de Confidentialitate.

Declinarea responsabilitatii:

Continutul site-ului MELINIS.RO a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile.

De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. 

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. 

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. 

Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea produselor incasata de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului.

Returnarea produselor:

Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Vezi politica de RETUR.

Termene de livrare:

Termenul de expediere a produselor este de maxim 3 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii, in functie de modul de livrare ales de catre client si/sau de stocul de produse existent.

Produsele care nu se afla pe stoc vor fi livrate intr-un termen stabilit de comun acord cu clientul.

Obligatia de ridicare a coletelor

Prin plasarea comenzii pe site-ul nostru, clientul declara ca este de acord cu termenii si conditiile site-lui si se obliga sa receptioneze comanda. Furnizorul isi rezerva dreptul de a recupera prin orice mijloace legale prejudiciile provocate de clientul care refuza receptionarea coletului dupa ce acesta a fost expediat. Catre clientii care au refuzat primirea coletului, furnizorul isi rezerva dreptul de a nu mai trimite comenzi decat cu plata in avans (prin card online sau transfer bancar).

Receptia produselor

Clientul are obligatia de a efectua receptia produselor la primirea coletului. Eventualele lipsuri/deteriorari ale produsului trebuie comunicate catre firma noastra in termen de 24 de ore de la primirea coletului, in caz contrar se considera ca acestea nu au existat.

Pretul final:

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare(taxe ramburs). Acest pret va fi afisat in pagina finala de confirmare a comenzii.

Frauda:

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.melinis.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.melinis.ro, va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.melinis.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii:

Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. 

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti. 

Orice comanda efectuata prin intermediul site-ului www.melinis.ro implica acordul neconditionat al clientului cu acesti Termeni si Conditii.

Ai fost inscris cu succes
This email has been registered