Salată cu spanac, căpșuni, avocado și Melinis

Reteta pregatita de Alina Stan, fondatoarea aromedepoveste.ro

Aceasta salata este numai buna pentru o zi de vara. Nu mai pornim aragazul, nu avem prea multa bataie de cap, ci doar cateva ingrediente si un dressing racoros.

Dressingul l-am facut din zeama de lamaie si Melins de zmeura si va asigur ca va da o savoare deosebita salatei.

V-am mai povestit si in alte postari despre Melinis, un produs romanesc produs in judetul Buzau. Melinisul este o combinatie cu miere si fructe, totul pregatit la o temperatura optima de 35 grade Celsius.

 

INGREDIENTE

  • 50 g baby spanac
  • ½ avocado (70 g)
  • 30 g branza capra
  • 80-100 g capsuni
  • 1,5 lg fulgi migdale
  • 15 g Melinis de zmeura
  • 2-3 lgt zeama lamaie

INSTRUCTIUNI

  • Spalam spanacul, il scurgem bine cu ajutorul unei strecuratori rotative sau il tamponam cu un servetel de hartie si il punem intr-un castron.
  • Curatam si taiem avocado in bucati si il punem peste spanac.
  • Capsunele le spalam, le taiem bucati si le adaugam impreuna cu branza de capra in castron.
  • Tragem la tigaie fara ulei, fulgii de migdale, cat se se rumeneasca putin si ii adaugam si pe ei in castron.
  • Pentru dressing, dizolvam melinisul de zmeura in zeama de lamaie si il punem peste celelalte ingrediente. Amestecam si servim cu placere.
Ai fost inscris cu succes
This email has been registered